2016 Kendim ve Purseblog.com

2015 için el çantası kararları benim için biraz kasırga oldu ve dürüst olmak gerekirse nasıl geldiğini ve bu kadar hızlı gittiğini bile bilmiyorum. 2015 el çantası kararlarımı inceliyordum ve beş kararımın çoğuna bağlı kaldığımı söyleyebilirim. Çantamı değiştirmek için en zor zamanım vardı, sadece belirli bir çanta taşımaya alıştım ve olması gerektiği kadar değişmezsem.

Çantayı çok fazla bebek yapmadan, Birkins gibi güzel çantalarımı taşıyan çok daha iyi bir iş çıkardım. Ve bu yıl gerçekten daha iyi bir iş yaptığım bir yön, çantamın içeriğini temizlemekti. Eşyaları koymak için bazı torbalar satın aldım ve sonra onları bir sonraki çantaya atıp hareket edebiliyorum.

Geçen yıl el çantası koleksiyonum hakkında sizinle paylaşabileceğim en büyük şey, yeni bir çanta almamam. Biliyorum, bir saniyeliğine batmasına izin ver. Dışarı çıkıp koleksiyonum için yeni bir çanta almadım. İstediğim çok sayıda çanta vardı ama tetiği hiç çekmedim ve aniden yıl geçtim ve yeni bir çanta almadım. Birkaç marka tarafından hediyeler gönderildim, bu yüzden tamamen yeni bir çanta olmadan sonuçlanmadım, ama genel olarak benim için sıfır torba satın alma yılıydı.

Bunu yüksek sesle söylemek ve el çantaları hakkında bir site kurduğumu bilmek bile komik. Ama yıllar boyunca çanta alımlarım konusunda çok özel oldum ve sonunda ne istediğimi ve gerçekten ihtiyacım varsa düşünüp yeniden düşünüyorum. Bu, bu yılki çanta kararlarımın biraz farklı olduğu anlamına geliyor, sürekli gelişen çanta aşkım ve isteklerdeki değişim ile, çanta çözünürlükleri yaparken bunu akılda tutmak önemlidir. 2016 el çantası kararlarınızı aşağıda benimle paylaşın!

1. Çantalarımı daha fazla inceleyin
Çok fazla çantam var. Birçoğu yıllar önce ama stillerin çoğu hala güncel veya mevcut varyasyonlar var. Çanta incelemelerim en sevdiğiniz kategorilerden biri ve muhtemelen bir araya getirmeyi en sevdiğim gönderilerden biridir, çünkü gerçekten bir çanta kullanabilir ve ayrıntıları sizinle veya neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını paylaşabiliyorum. Bu yılki planım en az 12 çanta yapmak, bu yüzden geldiğini görmüyorsanız beni tutmanızı bekliyorum!

2. Çantamın içeriğini düzenleyin
Bu, daha önce kararlarımdan biri olarak dahil edildi, ancak bu sefer biraz farklı. Ben bir güzellik ürünü bağımlısıyım (makyaj üzerinde cilt bakımı) ve her zaman gerçekten sevdiğim bir ürün avındayım. Dışarıdayken çantalarımla çok zaman harcıyorum ve gün boyunca daha fazla denememi sağlamak için bu ürünlerden bazılarını torbalarımdan birinde alabilirim. Ayrıca bu ürünleri sizinle birlikte inceleyeceğime söz veriyorum, çünkü çantada çantada bulunan çok sayıda harika şey var.

3. Koleksiyonuma eksik markalar ve stiller ekleyin
El çantası cephesinde bir yıl aralığında, koleksiyonuma tekrar ekleme zamanı. Gerçekten büyük bir göz attığım birkaç çanta var ve son satın alımım açık pembe Givenchy Antigona’dı, bu yüzden geri dönmenin zamanı geldi. Bu muhtemelen benim en sevdiğim karar çünkü kendime yeni çantalar almamı söylüyor. Ama bu konuda akıllı olmak istiyorum – koleksiyonumda genişletmek istediğim birkaç marka ve eksik olduğunu hissettiğim bazı stiller/renkler var.

4. Yeni Tasarımcılar Özellik
Çok fazla yeni tasarımcı ortaya çıkıyor ve hepimiz büyük markaları bilir ve severken, yeni markaların hangi yeni markaların çıktığını görmek harika. Bazen yeni bir marka bir kişi tarafından yönetilir ve diğer zamanlarda biraz var ama yine de yolunu bulan bir markadır. Kontrol etmem gerektiğini düşündüğünüz yeni tasarımcıları paylaşmanız için bir e -posta adresi oluşturacağım, ancak şu an için potansiyel bir inceleme için bir göz atmam gerektiğini düşündüğünüz birine yorum bırakın.

5. Size sevdiğiniz şeyden daha fazlasını getirin
O kadar büyük bir okuyucuya sahip olmayı seviyorum ki, sadece sık sık ziyaret etmekle kalmayıp, aynı zamanda ne yayınladığımızı yorumlayarak katılıyor. Yorumlarınız sadece okunmaz, aynı zamanda daha iyisini yapabileceğimiz veya daha fazlasını yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını görmek için ekibe geri götürülür (ve ‘Bu gönderiyi seviyorum’ veya ‘bu yazıdan nefret edin’, ne olduğumuzu bize bildirmek için yararlıdır ‘ Yeniden Doğruluyor!). Lütfen size en sevdiğiniz yayınları, kategorilerinizi veya ne kapsadığınızı görmek istediğinizi bize bildirin, böylece bunu size getirmeye devam edebiliriz. Bu bir karar olur, çünkü yol kenarında düşmesine izin verdiğim bazı kategoriler var ama onlar yukarıda ele aldığım çanta gibi okuyucu favorileri.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.