Ünlüler yeni ‘DoS ve Louis Vuitton, Chanel ve Dior

İtiraf Zamanı’ndan yeni çantalar sporu: Resim hizmetimiz aracılığıyla ünlü güncellemelerimin yaklaşık% 85’ini alıyorum. Etkili bir sistemdir, ancak bazı durumlarda endişe altındaki ünlü bir süredir harika bir çanta getirmediğinde bir şeyi özlediğimi merak edemiyorum. Örneğin, Katy Perry’nin burada görene kadar yeni bir saç kesimi olduğu ya da Joe Jonas’ın yeni bir kız arkadaşı olduğu ve onun bir Gigi, Kendall ya da Hailey olmadığı konseptim yoktu. Her türlü durumda, hepimiz yıldız randevu seçeneklerini veya saç stillerini sevmeyebiliriz, ancak el çantalarını seveceğinizden eminim.

Ashlee Simpson
Chanel Drawstring Çantası
Vestiaire Collective aracılığıyla Chanel’i Alışveriş Yapın
Ashlee Simpson, bir alışkanlık yaratığı olmalı, çünkü paparazzi, sağlanan her türlü haftada Beverly Hills’in etrafında dolaşmasını keşfetmek için bir sorunu yok. Bu sefer değerli Chanel Drawstring çantasını getiriyor.

Chrissy Teigen
Givenchy Pandora çantası
Nordstrom aracılığıyla 2.095 $
Alexander Wang Attica Kayışı
Nordstrom aracılığıyla 395 $
İşte Chrissy Teigen, John ile öğle yemeği ve Beverly Hills’teki Il Paspaio’da Bebek Luna. Givenchy Pandora çantasını Alexander Wang Attica kayışıyla donattı. Bundan hoşlanmıyorum!

Ni

Karlie Kloss
Dior Diorama Çantası
Vestiaire kolektifinden dior diorama çantalarını alışveriş
Karlie Kloss, NYC’de olduğu gibi bu oldukça gümüş Dior Diorama’yı getirdi. Bu, bu noktaya kadar bir ton Dior getirmeyen Karlie için yeni bir tane.

Katy Perry
Evet, bu Katy Perry, burada yeni, kısa bir yaparken Craig’leri terk ederken görüldü. Ancak çantasında olumlu bir kimlik alamayız. Belirli bir şekilde Chanel Küba Cruise-y görünüyor, ancak herhangi bir kesin onay bulamayız.

Lady Gaga
Hermès Kelly Bag
İşte çok rahat bir kadın Gaga, LA’nın etrafına değerli (ve biraz hırpalanmış) Hermès Kelly çantalarından birini getir. Bu çantalara bağlılığı derinlemesine çalışır.

Nicole Murphy
Saint Laurent Monogramme Küçük Çanta
Saks aracılığıyla 2.350 $
Nicole Murphy kısa bir süre önce parıltılı bir Saint Laurent Mini ile Catch’ta yemek yedi. Nicole’nin stil estetiği son derece “evden ayrılmadan önce kendimi üst düzey malzemeye döktüm” ve ben de gerçekten içine giriyorum.

Sofya Richie
Céline Nano Bagaj Tote
Vestiaire Collective aracılığıyla Céline alışverişi
İşte Sofia Richie, Urth Caffe’yi en genç Céline bagaj kılıfları olan Nano ile bırakıyor. Hepimiz bir süre “zihin deterjanı” ifadesi üzerinde meditasyon yapalım.

Sophie Turner
Louis Vuitton Capuciones Bag
Louis Vuitton aracılığıyla 5.300 $
İşte Sophie Turner, BF Joe Jonas ile LAX ile seyir (evet, bu açıkçası bir şey). Joe Jonas, ünlü olmayan kadınlarla çıkıyor mu? Sophie, yeni favori Louis Vuitton çantasını getiriyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.