Çanta şapkası uygun çanta

yikes peşinde koştu, bu gal tepeler için daha iyi koştu (‘gözleri’ değil) çünkü bu yazı yanlış kalabalığın eline geçti. Görünüşe göre tüm bayanlar ve beyler çantalarla aynı hissetmiyorlar. Ve normal olduğumuzu mu düşündüm?! ❗

Marshalls’taki çanta bölümünün etrafında dolaştım.

Yakındaki bir kadının çantamı bırakması için hazır deri kayış raflarından baktım. Arabasında dokuz çantası vardı. Nasıl olur da benimkini almak zorunda kaldı?

Tam olarak benim çantam değildi. Henüz. Ama o kırmızı torbayı üç gün önce gördüm ve almadım çünkü yeterince kırmızı olmadığından ya da yeterince büyük olmadığını endişeliydim ve yine de bir çanta almaya kararlı değildim Ve 48 doların bir çanta için harcamak için çok fazla olduğunu düşündüm ya da belki 48 dolar bir çantaya harcamak için yeterli değildi. Ama çoğunlukla üç gün önce anlamadım çünkü cüzdanlardan çok nefret ediyorum.

Woo Boy. Belki de bu konuda birini aramalıyım. Profesyonel bir kişi, demek istediğim.

41 yaşındayım ve hala bir purson değilim.

Atlamadan sonra bu * küfür * okumaya devam edin!

Hampton Roads aracılığıyla hikaye

Hayatımın her önemli olayı için beni vuruyor. Cüzdanlar düğünlerde, mezuniyetlerde ve lise toplantılarında, kadınların çantanın dilini konuşmaları amaçlandığı durumlarda gereklidir.

Erkeklerin kutu skorları ve RBI’ların deyiminde iletişim kurabilmeleri beklenirse aynı şeydir.

Bazı kadınlar potansiyel bir çantanın stilini, boyutunu ve kalitesini konuşabilir. Çanta olmadan çıplak hissettiklerini iddia ettikleri için cebimdeki değişimi sarsıyorum.

Ailemdeki kadınlar, diğer primatlar arasında nit toplama ve geri çizilmeye benzer çok kuşaklı bir bağ ritüeli olarak cüzdanlar için alışveriş yapıyorlar.

Bunu yönetebilirim. Sadece lüks el çantasının lehçesinde konuşan kadınları dolaştığımda. Bu kadınlar neden bir başkasının adı bulunan bir çantaya yüzlerce dolar harcayacağınızı biliyorlar. Gerçek bir tasarımcı fermuarının sahte olandan çekilmesini söyleyebilirler. Sadece 15.000 dolara mal olan tasarımcı el çantasının adını bilmekle kalmıyorlar, aynı zamanda Denver havaalanını kapatacak bir kar fırtınasında asfalt boyunca tanıyabilirler.

Ben değilim. Bu çanta uçakta yanımda koltuğa bağlanabilir ve fark etmem bile. Hatta boş soda kutumu yakalamanın ve yoğurt fincanını kullanmanın rahatlığımın oraya koyulduğunu bile düşünebilirim.

Bunun kötü bir işaret olduğundan eminim. Kadınlığıma karşı bir kene. Düşündüğüm kadar kadın olmadığım bir işaret, olması gerektiği kadar girly değil.

Kız arkadaşım Dawn, çantasıyla iyi olduğunu söylüyor. Bunu sadece bir blazer almaya çalıştığında hissediyor. Diğer her kadın omuzlarına bir göz atar ve bir erkek gibi nasıl inşa edildiğini kahkahalarla bağırmak için duş odasına koşar. Sorun değil, çünkü bu kızlar zaten çantamın üzerinde histerik.

Kalmaya devam etmek için memnun olmam gerektiğini biliyorum – paramı cebime taşımak için anahtarlarım kot pantolonuma kırpıldı. Ancak bazı durumlar bir çanta gerektirir. İdeal çanta. Dünyaya bir kadın olduğumu söyleyen ve kadınların dilini konuştuğumu söyleyen bir çanta.

Kızım tüm sorunum olduğunu söylüyor.

“Çanta insanlarını etkileyemezsin. Zaten birbirlerini tanıyorlar. Birbirlerinin işaretlerini tanıyorlar, ”dedi Kelsey. “Sadece yaptığım gibi yap ve hoşunuza giden bir çanta seç. Gaaah. Şimdiye kadar bunu bileceğinizi düşünüyorum. ”

Evet, ben de öyle. Ama umuyorum. Bir gün dünyanın koridorlarını takip edeceğim, memnun ve ücretsiz ve kadın çantama tamamen güvenmem için.

O zamana kadar, sanırım kutu puanlarımı fırçalamam gerekecek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.